Στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε όλα τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής που πλέον θα μπορείτε να προμηθεύεστε και ηλεκτρονικά!

To kalavrita-eshop.gr, ιδρύθηκε με στόχο να φέρει στην οικογένεια τα  αγνά παραδοσιακά προϊόντα από την Γή των Καλαβρύτων σε δελεαστικές τιμές . Ως ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα που διακινούνται στην Ελληνική αλλά και Διεθνή αγορά από την γη των Καλαβρύτων με συνέπεια και στην καλύτερη ποιότητα.

Στο kalavrita-eshop θα βρείτε αρκετά χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα για να επιλέξετε, γεμίζοντας με ποιότητα και παραδοσιακή γεύση το τραπέζι σας. Εμείς αναλαμβάνουμε  με όρεξη,  και μεράκι να σας μυήσουμε σε  ξεχωριστές παραδοσιακές γεύσεις με μυστικές συνταγές που κρατούν χρόνια, συνδυασμένες με τα αγνότερα υλικά από την γη των Καλαβρύτων.

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε μέσα από την  γκάμα των προϊόντων μας αυτά που σας αντιπροσωπεύουν και ταιριάζουν στο ύφος του τραπεζιού σας.

Μοναδικό μας μέλημα η φιλική εξυπηρέτηση πελατών οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε, πριν και μετά την αγορά σας.

Tο kalavrita-eshop ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και την εξέλιξη της αγοράς είναι ανοιχτό σε προτάσεις συνεργασίας με επαγγελματίες και καταστήματα. Μέσο της πολυετούς μας εμπειρίας είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε κάθε συνεργάτη μας παρέχοντας πληροφορίες και  οργανωμένη υποστήριξη, στοιχεία που οδηγούν στη επιτυχία και την καθιέρωση μιας σωστής συνεργασίας.

Το kalavrita-eshop και οι άνθρωποι του προσφέρουν στον εκάστοτε συνεργάτη μας ένα περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς διότι δεν είναι μια απρόσωπη εταιρεία.

Αντιθέτως διατηρούμε χρόνιες συνεργασίες και εξελισσόμαστε μαζί τους.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Παραδοσιακά προϊόντα